(VIDEO) Cum e să conduci un Porsche 911 Speedster cu eşapament Akrapovic în ţara cea mai restrictivă faţă de limitele de viteză

23 Mai 2022, 20:25
Redacţia PiataAuto.md
Când vine vorba de a dezlănţui în toate splendoarea maşini performante, locul din inima Europei unde aproape toţi fac acest lucru e Germania, cu autostrăzile sale fără limită de viteză. Acolo merg şi olandezii pentru a goni regulamentar, acolo merg şi elveţienii, şi austriecii, şi mulţi alţii din jur. Dar autorul video-ului de mai jos are o problemă, pe care mulţi dintre noi am vrea s-o avem. Trăieşte în Elveţia, ţara cea mai restrictivă cu limitele de viteză, cu camere puse peste tot, şi în această ţară are doar câteva ore să galopeze un ditamai Porsche 911 Speedster, cu eşapament Akrapovic.
Şi apoi, şi condiţiile meteo îi mai joacă festa, cu ploi uşoare. Iar un Speedster e obligatoriu să fie condus cu acoperişul decapotat, altfel îşi pierde toată esenţa. Şi, chiar dacă prin Zurich e obligat să meargă încet, savurând sunetul Akrapovic la viteze mari, Luke iese totuşi pe nişte drumuri de munte mici, pentru a nu fi văzut de radare. Drumurile montane obişnuite, circulate, sunt împânzite de restricţii şi camere. Dar ceea ce în orice altă ţară ar fi nişte poteci, nişte drumuri neasfaltate pe dealuri, în Elveţia sunt fâşii înguste cu asfalt perfect care sunt în afara vizorului radarului, şi sunt pustii de trafic. Aşa că inevitabil, elveţianul scoate la iveală mici secrete despre cum poţi conduce, totuşi, un Porsche 911 Speedster cu eşapament Akrapovic, de să răsune ecoul reflectat de Alpi, în libertate, fără a ieşi în Germania.
Aşa cum spuneam, e o problemă pe care aproape toţi dintre noi n-am fi împotrivă s-o avem şi să ne chinuim la fel de la mult ca şi protagonistul acestui video să-i găsim rezolvare. Dar, dincolo de toate, elveţianul are talent la filmat, locurile sunt magnifice în Elveţia oriunde te-ai rătăci, maşina sună formidabil de bine, aşa că indubitabil, din toată ecuaţia, a ieşit un video frumos, care merită văzut cu sunet şi cu admiraţie pentru asemenea ţări, cu asemenea probleme.
Vezi totul mai jos.
0
3,524
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!