(VIDEO) Cum sună un Mercedes 500E W124, cu eşapament modificat în zilele noastre şi V8-ul clasic sub capotă

17 Mai 2022, 20:02
Redacţia PiataAuto.md
Da, e vorba de acel legendar Mercedes 500E W124, cel care a fost proiectat de Porsche la comanda celor de la Mercedes şi care a fost ulterior produs tot la Porsche, aproape în întregi manual, pentru că era mai lat şi nu încăpea pe linia normală de asamblare a lui W124. Dar cel mai savuros element al acestei maşini e motorul legendar V8, de 5.0 litri, care scotea 326 CP.
Aceste exemplare de vând azi cu 70-80 mii euro dacă sunt cu cifre mari de parcurs şi cu peste 100 şi mai mult dacă sunt în condiţie mai bună decât media. S-au construit puţine, de asta sunt la mare căutare. Iar ingineria genială este ceea ce le face cu adevărat adorate de către fanii din întreaga lume.
În video-ul de mai jos e un asemenea Mercedes legendar, cu eşapament modificat, fără exagerări, doar cât să-i accentueze un pic sunetul acestui motor legendar. Şi a fost suficient ca, atunci când a fost surprins într-o parcare, acest Mercedes W124 să ne aducă aminte ce înseamnă sunetul adevărat al unei maşini clasice, de acum 30 de ani!
Vezi totul în video-ul de mai jos, neapărat cu sunet.
0
1,369
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!