(VIDEO) Întrecere în afara asfaltului cu Mercedes S-Class W220, BMW Seria 7 E65 şi Lexus LS

9 Iunie 2022, 13:32
Redacţia PiataAuto.md
Când se ajunge la offroad, de obicei ne gândim la SUV-uri mai capabile, iar şi mai bine la offroader-e mai mari şi mai pregătite. Totuşi, unii spun că cea mai bună maşină de offroad e cea de care nu-ţi pasă. E greu să spui că nu-ţi pasă de trei modele somptuoase şi confortabile de cândva — Mercedes S-Class W220, BMW Seria 7 E65 şi Lexus LS XW30 — dar exact asta au făcut britanicii, căutând maşini care au putut fi cumpărate cu doar o mie de lire.
La preţul ăsta, e normal că au găsit maşini în stări neglijate, care n-au beneficiat de mentenanţă şi care au ajuns într-o stare în care restaurarea şi repararea a prea costisitoare. Şi tocmai de asta cele 3 limuzine au fost puse la o întrecere nemiloasă, departe de asfalt.
Toate sunt cu tracţiune spate şi cutii automate. BMW are un motor de 3,6 litri V8, pe benzină, Lexus LS are un V8 de 4,3 litri pe benzină, iar Mercedesul e echipat cu un motor diesel de 3,2 litri, cu 6 cilindri în linie.
Ei bine, toate trei au avut parte de chinuri nemiloase, dar spectaculoase, incluse în video-ul de mai jos. Evident, nu s-a trecut fără blocaje şi fără bucăţi din maşini rămase pe teren. Vezi totul mai jos.
0
6,246
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!