(VIDEO) Momentul accidentului nocturn dintre un Sprinter şi un tractor neiluminat de lângă Bucovăţ, surprins de o cameră de bord

14 Septembrie 2022, 13:02
Redacţia PiataAuto.md
Dimineaţă anunţam despre producerea unui accident grav nocturn pe traseul R1 Chişinău-Ungheni, un Mercedes Sprinter lovind un tractor pe timp de noapte. Menţionam că, foarte probabil, tractorul era slab iluminat sau deloc, iar Sprinterul ar fi avut viteză neadaptată. Un cititor ne-a expediat la redacţie video-ul în care o cameră de bord a surprins momentul accidentului.
Din start, trebuie să menţionăm că, atât cei doi oameni din Sprinter, cât şi şoferul tractorului au supravieţuit accidentului şi au fost preluaţi de medici la spital. Video-ul accidentului, însă, confirmă cât de neaşteptat pentru şoferul de Sprinter a fost impactul cu tractorul din faţa sa, acesta frânând cu doar câţiva metri înainte de impact.
Cititorul nostru ne-a confirmat că tractorul avea o remorcă fără iluminare şi fără cel puţin vreun element reflectorizant pe ea. În microbuz se aflau un tată şi fiu, ambii adulţi, fiul fiind atât de grav rănit, încât va rămâne cu dizabilităţi pe viaţă. Şi totul din cauza iresponsabilităţii altui şofer de a circula cu un tractor neiluminat pe timp de noapte, pe un traseu naţional! Din păcate, e o lecţie prea dură despre cât de importantă e iluminarea pentru siguranţă.
1
4,432
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!