(VIDEO) Un şofer de Mercedes Sprinter din Chişinău e atât de grăbit, încât e gata să iasă pe contrasens în viteză, doar să nu oprească la o trecere de pietoni

25 Septembrie 2022, 08:59
Redacţia PiataAuto.md
Unele manevre de condus sunt nu doar neregulamentare, dar absolut de neînţeles, încât nici măcar dacă le revezi de zece ori nu poţi înţelege de ce a trebuit făcută o asemenea manevră. O asemenea situaţie a fost surprinsă şi ieri pe strada Albişoara din Chişinău.
Şoferul unui Mercedes Sprinter circulă cu viteză relativ mare pe această arteră, iar la un moment dat, în faţa sa la o distanţă mare şi vizibilă, la o trecere de pietoni din spatele unei staţii de transport public, încep a traversa mai mulţi pietoni. Aceştia erau deja la jumătatea drumului, când şoferul de Sprinter, decide să o ia pe contrasens, cu aceeaşi viteză, doar pentru a nu opri în faţa pietonilor.
Reamintim, în scurt timp, după votarea în a doua lectură şi publicarea în monitorul oficial, asemenea maniere, dacă vor fi săvârşite de două ori în decursul unui an, se vor lăsa obligatoriu fără permis de conducere în Moldova. Vezi toată situaţia surprinsă ieri în Chişinău în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online
0
1,217
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!