(VIDEO) Cât de rapid e noul Range Rover cu motor V8 de BMW, faţă de Mercedes-AMG GLE63, Audi SQ7 şi Bentley Bentayga

8 Octombrie 2022, 11:33
Redacţia PiataAuto.md
Renumitul Range Rover are o nouă generaţie de ceva timp, iar mulţi fani sunt oarecum sceptici faţă de renunţarea la clasicul motor V8 de 5,0 litri de Range Rover, cu supercharger, în favoarea unui motor V8 de BMW, de 4,4 litri, mai ales că BMW nu le-a oferit britanicilor tocmai cea mai puternică versiune. Ei bine, cât de rapid e, deci, noul Range Rover cu acest motor de BMW în raport cu concurenţi direcţi sau indirecţi de la Mercedes-AMG, Audi şi Bentley?
Astfel, motorul de pe Range Rover produce 530 CP şi 750 Nm. Audi are un V8 de 4,0 litri, cu 507 CP şi 770 Nm. Bentley Bentayga are acelaşi motor V8 de 4,0 litri, care scoate 550 CP şi 770 Nm. Mercedes-AMG GLE 63S are de asemenea un V8 twin turbo de 4,0 litri, dar care scoate 612 CP, deci e cel mai puternic din această ligă.
Mercedes-AMG n-a câştigat din prima, însă, ci Bentely. Însă în următoarele două ture, Mercedes-AMG şi-a luat revanşa. Partea cea mai neaşteptată e că Range Rover a pierdut în faţa tuturor, ajungând de fiecare dată ultimul. Deci, poată că renunţarea la acel motor de 5,0 litri V8 propriu n-a fost o idee prea inspirată, până la urmă?
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
5,114
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!