Accident deosebit de grav lângă Peresecina, pe traseul Chişinău-Bălţi între un camion şi un Audi

7 Noiembrie 2022, 19:16
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs în această seară pe traseul M2/R6 Chişinău-Bălţi, între localităţile Gornoe şi Peresecina, acolo unde există o intersecţie cu un drum acoperit cu pietriş. Un şofer de camion ce ieşea de pe acel drum la traseul naţional cu 4 benzi nu a acordat prioritate şi a fost lovit din plin de un Audi.
Impactul a fost atât de puternic, încât capul tractor al camionului a fost întors spre remorca sa, iar partea frontală a lui Audi s-a deformat puternic. Deşi celula habitaclului lui Audi pare să fi rămas întreagă, şoferul a decedat, medicii neputând să-l resuscite, în ciuda tentativelor acestora.
Şoferul din Audi avea doar 26 de ani. Şoferul din DAF are 59 de ani şi este acum cercetat penal pentru provocarea acestui accident.
Din păcate, intersecţia e una cu risc sporit prin însăşi felul în care e proiectată, cu posibilitate de virare la stânga pe un traseu atât de aglomerat. Această porţiune are şi limită de viteză de 70 km/h pe traseul R6, însă, după cum se poate judeca după forţa impactului, Audi avea mult mai mult de atât, iar depăşirile de viteză sunt un fenomen constant în această zonă.
0
18,362
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!