(VIDEO) Un Audi RS6 galopează atât de rapid pe o autostradă din Germania, încât vitezometrul îi dă eroare

28 Decembrie 2022, 19:53
Redacţia PiataAuto.md
Audi RS6 de generaţie precedentă, C7, a fost o maşină fascinantă, ca şi absolut toate generaţiile modelului, dar motorul său V8 de 4,0 litri scotea „doar” 560 CP. Cu această putere, maşina atingea 280 km/h limitaţi electronic, iar dacă dezactivai limita, aveai şanse să ajungi la circa 300 km/h. Dar, atunci când maşina trece prin tratamente consistente de tuning şi motorul ajunge să livreze 700 CP, apar efecte adverse curioase.
Un asemenea exemplar modificat la 700 CP a fost de curând alergat pe autostrăzile fără limită de viteză din Germania. Maşina a galopat atât de repede, încât acul vitezometrului a urcat până spre gradaţia sa maximă, de 320 km/h, ba chiar a încercat să coboare şi mai jos, în afara gradaţiilor.
La un moment dat, către finalul video-ului de mai jos, după ce viteza a atins 324 km/h, cifra de 325 km/h n-a mai putut fi afişată, aşa că vitezometrul a dat eroare şi a afişat 0 km/h, chiar dacă maşina avea o viteză imensă. Ulterior, după ce viteza a scăzut din nou sub 325 km/h, vitezometrul a început din nou să afişeze valorile curente.

Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
29,078
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!