(VIDEO) Lipsă angro de respect în trafic, în faţa unui vehicul mai lent, surprinsă de o cameră de bord a unui şofer din Moldova

25 Ianuarie 2023, 09:58
Redacţia PiataAuto.md
Se pare că lipsa de respect în trafic este uneori molipsitoare, astfel încât ajunge să fie răspândită la un val întreg de şoferi. O situaţie surprinsă acum două zile de camera de bord a unui vehicul mai lent din Moldova, arată manevre de neînţeles ale mai multor şoferi înaintea acestuia, deşi vehiculul a pornit la timp în rampă şi nu a reţinut traficul din spatele său.
Iniţial autorul filmării aşteaptă la semafor, în spatele unei Toyota, pe un drum cu două benzi, câte una pe sens, care iese la un traseu mai lat. Imediat cum se face verde, atât el, cât şi Toyota, demarează. Însă pe contrasens apare o Skoda care-i depăşeşte. Apoi, între vehiculul mai lent care filmează şi Toyota din faţa sa se creează un spaţiu de maxim 4-5 metri. O altă Toyota apare de pe contrasens şi intră în acel spaţiu la limită.
Iar când pare că nu mai există spaţiu până la pilonii de delimitare din faţă, mai apare de pe contrasens un Opel, care intră agresiv în faţa vehiculului, ba chiar pare că a fost acroşat de acesta. O lipsă de respect angro, deci, faţă de şoferul unui vehicul doar un pic mai lent, care nu a greşit cu nimic, nemaivorbind de încălcările de marcaje şi contrasens.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Petru Iftodii
0
11,684
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!