(VIDEO) Surprinzător, dar acel Mercedes Sprinter, decopertat într-un accident recent, a putut ieşi pe propriile roţi

29 Ianuarie 2023, 09:33
Redacţia PiataAuto.md
Acum două zile, publicam o ştire despre un accident grav din regiunea transnistreană din Republica Moldova, în care un Mercedes Sprinter a fost decopertat în întregime în urma unui impact cu un copac. Maşina ajunsese pe acostament înclinată unghiular şi a lovit copacul cu partea superioară a acoperişului său, iar astfel, sub forţa impactului, copacul a decopertat întreaga dubiţă, lăsând-o şi fără acoperiş, şi fără partea dreaptă a structurii sale. Acum aflăm că după acest impact, acel Mercedes Sprinter şi-a putut porni motorul şi a ieşit pe propriile roţi înapoi la traseu!
Reamintim, la bord se aflau şoferul şi încă doi pasageri şi toţi au supravieţuit. Şoferul a scăpat nevătămat, iar ceilalţi doi au avut contuzii minore şi au refuzat spitalizarea. Airbag-urile maşinii s-au deschis, iar cei trei aveau centurile de siguranţă cuplate, mai aflăm acum. Dubiţa transporta produse alimentare către şcolile din regiune.
Ei bine, la mai multe ore de la producerea accidentului, s-a recurs la evacuarea Mercedesului de acolo. Acoperişul şi structura sa din dreapta, care fuseseră decopertate, au fost tăiate complet, iar Microbuzul a fost iniţial tractat câţiva metri din punctul unde se afla. Apoi, motorul acestuia a pornit, iar un alt şofer, coleg al celui care nimerise în accident, a încercat să cupleze transmisia. Cutia s-a cuplat şi Mercedesul a putut urca panta de pe acostament şi a ieşit pe propriile roţi înapoi la drum!
De acolo a urcat pe o platformă care-l aştepta, dar faptul că, după un asemenea accident, acest Mercedes a putut porni şi ieşi pe propriile roţi, e de-a dreptul surprinzător. Apropo, microbuzul ava încă sacii cu făină la bord când a ieşit, pentru că nimeni nu i-a descărcat! Vezi mai jos secvenţa video cu momentul ieşirii sale.
0
2,695
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!