Primele BMW-uri din cele 600 cumpărate de poliţia din România au ajuns în dotarea poliţiştilor

4 Aprilie 2023, 09:58
Redacţia PiataAuto.md
În luna septembrie a anului trecut publicam o ştire în care anunţam că poliţia română a decis să cumpere 600 de automobile noi cu parametri tehnici curioşi, printre care se numărau tracţiunea integrală, cutia automată cu 8 trepte, şi motorul de minim 177 CP şi 280 Nm. Modelul câştigător a fost BMW Seria 3, iar contractul pentru primele 100 de automobile a fost semnat la 12 septembrie 2022. Acum primele BMW-uri au ajuns deja în România şi intră treptat în acţiune în dotarea poliţiei.
Încă la mijlocul lunii martie fuseseră văzute primele exemplare transportate cu dubiţe cu remorci. Comentariile cu critici despre modul de transportare a acestora nu s-au lăsat aşteptate atunci.
Ulterior, maşinile au apărut în public de ziua poliţiei române, dar şi în imagini publicate de mai mulţi poliţişti în reţelele sociale, precum Daniel Zontea, unul din poliţiştii cei mai activi poliţişti români din mediul online.
De asemenea, şi paginile poliţiei publică imagini cu noile BMW-uri, în diverse ipostaze, iar aceste maşini încep a fi văzute deja în trafic şi de către şoferi.
Un fapt e cert, acum poliţiştii din România vor putea fi mult mai rapizi cu noile BMW-uri, or, conform specificaţiilor tehnice, acestea accelerează de la 0 la 100 km/h în 7,7 secunde şi pot prinde o viteză maximă de 230 km/h.
Sursa foto: Poliţia Română, Daniel Zontea, G4Media
0
4,444
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!