(VIDEO) O situaţie din cele imposibil de evitat, la milimetri de un accident grav, surprinsă de o cameră de bord în Puhoi, Moldova

7 Aprilie 2023, 18:21
Redacţia PiataAuto.md
Există situaţii de trafic pe care le poţi anticipa dacă eşti suficient de atent la drum şi dacă ţii cont de indicatoare şi eventuale treceri de pietoni. Dar există şi situaţii când pur şi simplu orice ai face, orice reacţie, nu mai ajută la nimic. O asemenea situaţie a fost surprinsă ieri de un şofer din Moldova în satul Puhoi şi doar o sincronizare milimetrică a făcut ca totul să nu degenereze într-o tragedie. Şi o viteză lentă de deplasare prin localitate, trebuie să mai menţionăm.
Şoferul autor al filmării se deplasa cu viteză moderată prin localitate. Trecuse de un indicator de limită de viteză de 30 km/h şi de atenţionare că se pot întâmpla să alerge copii prin preajma instituţiilor de învăţământ. E clar, indicatorul n-a fost pus degeaba acolo.
Apoi trecuse de o intersecţie, de o trecere de pietoni, iar un microbuz a parcat pe stânga sa, şi pe direcţia de deplasare a autorului filmării. Când a ocolit un pic microbuzul, de după el a apărut brusc o copilă alergând. N-a existat suficient timp de reacţie. Copila a traversat efectiv în faţa maşinii şi doar câţiva milimetri au despărţit situaţia de la un impact tragic.
Aici a fost una din situaţiile când viteza aia foarte mică de deplasare a fost decisivă. Doar 1-2 km/h mai mult ar fi însemnat inevitabil un accident. Iar 10-20 km/h mai mult puteau însemna o tragedie. Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / automobilist_md
0
7,076
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!