Aceasta e Wuling Bingo EV, o maşină electrică din China, cu preţ de doar 8500 dolari şi cu un dormitor în interior

26 Mai 2023, 11:47
Redacţia PiataAuto.md
China a evoluat enorm în ultimii doi ani în direcţia maşinilor electrice, iar cel mai popular model electric de pe această piaţă este şi cel mai ieftin, el aparţinând celor de la Wulling. Scriam despre el acum doi ani şi menţionam că a fost creat în parteneriat cu GM, iar datorită preţului său excepţional de mic, vânzările au curs gârlă. Acum acelaşi producător chinez lansează şi un model ceva mai mare şi mai scump, cu dormitor la interior, dar preţul acestuia rămâne în continuare foarte moderat, pornind de la 8.500 dolari.
Noul model are numele de Wulling Bingo EV şi pe dinafară e o maşină cât se poate de compactă, deşi e în mod evident mai mare decât model cel mai ieftin, menţionat anterior. Însă noul model ştie cu siguranţă să facă uz de spaţiul său, întrucât la cei 3.950 mm lungime a reuşit să încorporeze şi un ditamai dormitor în interior, care se întinde pe spaţiul portbagajului şi banchetei spate. Salteaua de aici e gonflabilă şi poate fi activată atunci când se rabatează bancheta spate, iar ambianţa pe care o creează e una de-a dreptul impresionantă pentru o maşină electrică atât de ieftină în preţul de achiziţie.
Mai mult ca atât, şi planşa de bord pare neobişnuit de tehnologizată, cu două ecrane mari, şi cu materiale bune folosite la tapiţerie. Deci, cel mai impresionant e cât de consistentă e această maşină electrică, la un preţ atât de mic.
Sistemul său de propulsie nu pune accent pe acceleraţie fulminante, fiind mai degrabă raţional şi suficient. Are un motor de 30 kW, sau 41 CP, care livrează 110 Nm în mod normal. Dar pe perioade scurte acesta poate livra 68 CP. Sunt două baterii disponibile, una de doar 17,3 kWh, oferind 203 km autonomie, sau alta de 31,9 kWh, care asigură 333 km autonomie. Versiunea cu cea mai mare baterie şi cu toate echipările pe ea costă 12.100 dolari.
0
7,771
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!