Pe viaductul din Chişinău au reapărut 4 benzi de circulaţie, diferenţiate în limitele de viteze, una din ele pentru transportul public

23 Mai 2023, 13:53
Redacţia PiataAuto.md
Pe viaductul din Chişinău a avut loc de curând reparaţia părţii carosabile superioare, iar acum are loc aplicarea marcajului. Astfel, odată cu acesta a devenit clar că în zona au reapărut acum 4 benzi de circulaţie, aşa cum a fost cu mai mulţi ani în urmă, înainte de a se trece la 3 benzi. De această dată, însă, una din benzi va fi dedicată transportului public. E curioasă, însă, şi aplicarea limitei de viteze diferenţiate.
Până de curând, două din benzi aveau limita de viteză de 70 km/h, iar cea din dreapta — de 50 km/h. Astfel noua reglementare a vitezei pare să păstreze oarecum aceeaşi logică, dar asta înseamnă totodată că promisiunea Direcţiei de Transport Chişinău de a reduce limita de viteză de la 70 la 50 km/h, în lumina accidentelor rutiere din acest an, a fost abandonată.

Totuşi, trebuie să menţionăm că deocamdată în zonă e activ un indicator temporar de 50 km/h, pe perioada finalizării lucrărilor.

Sursa foto: Facebook / Stanislav An
0
4,422
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!