(VIDEO) Tupeu fără margini al unui şofer de Fiat din Chişinău, care foloseşte trotuarul de pe Ştefan cel Mare ca un drum doar al lui

13 Mai 2023, 09:56
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie revoltătoare a fost surprinsă ieri seară pe bulevardul Ştefan cel Mare din centrul Chişinăului, acolo unde un şofer de Fiat şi-a „privatizat” întreg trotuarul, pe întreaga lungime unei porţiuni de stradă, înaintând pe acolo câteva sute de metri pentru a ocoli ambuteiajul.
Şoferul a intrat pe trotuar la scurt timp după sensul giratoriu de la Ion Creangă şi a continuat să-şi conducă maşina pe toată distanţa până la centrul Artico. S-a intersectat chiar şi un drum de acces la edificiile din jur, dar tot a continuat să-şi ţină traiectoria pe trotuar, până a ajuns exact în faţa edificiului în care avea nevoie.
Bulevardul Ştefan cel Mare are trei benzi pe sens în această regiune, una din ele fiind rezervată transportului public. Şoferul de Fiat nu a mers pe banda de transport public, însă mersul pe trotuar, sute de metri, pe lângă tupeu demonstrat mai deteriorează şi pavajul de pe trotuar, nemaivorbind de pericolul la care sunt supuşi pietonii sau cei care călătoresc pe trotinete şi biciclete, întrucât pe acest trotuar există şi o pistă de biciclete.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online_
0
3,430
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!