Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un şofer începător a provocat accident bizar la o intersecţie din Chişinău, după ce s-a răzgândit încotro să o ia

16 August 2023 - 09:53
Redacţia PiataAuto.md
Se presupune că şoferii începători pot fi uneori mai lenţi în reacţii, pentru că precauţia încă nu e la nivel de reflexe şi mişcări rapide în cazul lor. Dar un accident surprins recent în Chişinău arată un şofer începător făcând exact inversul celor descrise mai sus. La intersecţia străzilor Dacia şi Bucureşti, pe o stradă cu 4 benzi de circulaţie, acesta se răzgândeşte încotro s-o ia cu doar câţiva metri înainte de semafor, şi schimbă brusc benzile, de pe banda 3 pe 1, provocând astfel un accident absurd.
Şoferul începător nu s-a asigurat dacă există trafic alături, sau are oglinzile reglate astfel încât să-şi vadă propriul portbagaj, nu traficul alăturat. Pe lângă asta, acestuia nu i-a păsat nici de camere de monitorizare din intersecţie, care surprind automatizat asemenea încălcări de linii continu şi trimit amenzi acasă, pe poştă.
Autorul filmării, care mergea pe banda dreaptă spre Ciuflea, a încercat să frâneze, da oricum un accident uşor a avut loc.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul Accidente rutiere Republica Moldova
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter