Prima pagină  »  Ştiri  »  Toyota Prius - un alt hybrid de 5 stele
1 SEPTEMBRIE 2009, 15:29
1,297
0
Toyota Prius - un alt hybrid de 5 stele
De Redacţia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
Dupa ce Toyota Avensis si iQ au obtinut in acesta an 5 stele la testele EuroNCAP, iata ca a venit randul si noului model hybrid Toyota Prius, care in asa mod a repetat isprava primei generatii Prius, care in anul 2004 a obtinut aceleasi 5 stele la testele de siguranta.

Protectia adultilor - 88 %

Compartimentul pasagerilor a ramas stabil in cazul impactului frontal. Senzorii manechinilor au indicat o protectie buna la nivelul genunchilor si a femurului. Toyota a arata ca ocupantilor de diferite dimensiuni, sau celor ce stau asezati in scaune in diferite pozitii li se va oferi acelasi nivel de protectie. Masina a obtinut punctaj maxim la impactul lateral cu barierul. In cazul impactului mai sever cu stalpul, protecta pieptului a fost un medie. Acelasi calificativ l-au primit scaunele si tetierele in cazul impactului spate.

Protectia copiilor - 82 %

Capul manechinului de 3 ani nu s-a deplasat mult in fata in cazul impactului fata. In cazul impactului lateral, capurile manechinilor au fost mentinute satisfacator. Airbag-ul frontal poate fi deconectat.

Protectia pietonilor - 68 %

Capota a oferit o protectie buna in majoritatea zonelor ce pot fi lovite de capul unui copil. Protectia capului unui adult a fost calificata ca buna sau medie, la fel cum a fost calificata protectia picioarelor.

Sistemele de asistare - 86 %

Sistemul ESC (Electronic Stability Control) este oferit standart, la fel standart este si sistemul de atentionare a pasagerilor fata si spate in cazul centurilor necuplate.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!