Mercedes-Benz împreună cu Lufthansa vor crea interioare VIP pentru avioane
20 Mai 2015, 16:22
Lux, rafinament şi calitate - sunt caracteristicile definitorii pentru un Mercedes-Benz. De ce acestea să nu fie disponibile şi pe o navă aeriană?
Cei de la Mercedes-Benz Style au
anunţat despre o colaborare cu Lufthansa Technik, care presupune proiectarea şi realizarea interioarelor VIP pentru avioane. La expoziţia de la Geneva dedicată avioanelor,
EBACE 2015, a fost prezentat primul rod al acestei colaborări, un concept VIP al interiorului destinat avioanelor de zbor de scurtă durată şi de durată medie.
Designul interiorului se dezice
de standardizarea şi arhitectura tradiţională a interioarelor de avioane convenţionale. Astfel, scaunele nu
sunt poziţionate în rând, iar pereţii despărţitori lipsesc cu desăvârşire, pentru o ambianţă aerată şi luxoasă. Chiar şi iluminatoarele tradiţionale sunt tratate deosebit, fiind astupate de
paneluri negre, inspirate de planşa de bord al navei amiral Mercedes-Benz S-Class, care datorită iluminării ambientale, par să plutească în aer, în timp ce tehnologia Magic Sky oferă posibilitatea de a schimba transparenţa acestora.
Tabloul general dă o impresie
a unui living modern, unde
accentul de bază este pus pe omogenitatea şi continuitatea
formelor. Spre exemplu, aceleaşi panouri negre îşi au continuitatea în câteva acvarii, iar podul, pereţii şi podeaua se unesc între ele.
Clienţii acestui proiect de design unic, vor fi cei dornici de un design şi de experienţe mai sofisticate la bordul avionului propriu.
Cu proiectarea se vor ocupa designerii de la Mercedes-Benz Style, în timp ce de realizarea proiectului vor avea grijă specialiştii în domeniu, Lufthansa Technik.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
1,812
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!