Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z
Land Rover Discovery cu motor de BMW M3?! Derapajele sunt garantate! (Video)
20 Decembrie 2016, 15:39
De ani buni un britanic pe nume Ollie Maxwell îşi prepara o maşină de raliuri mai puţin obişnută. În loc să opteze pentru un automobil mai compact şi popular, acesta a ales un adevărat tot-teren – a doua generaţie Land Rover Discovery!

Pentru a face lucrurile şi mai interesante, britanicul a decis să-i facă şi un „transplant de inimă” înlocuind vechiul propulsor, cu o adevărată bijuterie – un propulsor de la BMW M3 E36 (până la facelift)! Unitatea aspirată natural S50B30 de 3.0 litri volum în 6 cilindri în linie, care livrează 286 CP din uzină, a fost instalată exact după axul faţă, astfel încât jumătate de propulsor a intrat în interior! Din această cauză tunelul central a fost modificat, iar pentru a se conforma cerinţelor curselor de raliuri, aici a fost instalată şi o cuşcă de protecţie, cea din urmă
fiind „legată” şi de elementele suspensie, care au fost substanţial modificate.

Sistemul de frânare, de asemenea, este de origine bavareză fiind preluat de la BMW Seria 7 E66! Evident, odată cu instalarea acestui propulsor bavarez, toată puterea este transmisă roţilor spate, iar acest lucru garantează un comportament extrem de jucăuş, ceea ce putem vedea în aceste filmuleţe scurte!

Este incredibil să vezi un Land Rover Discovery în derapaj controlat, acompaniat de magnificul sunet al celor 6 cilindri în linie de origine bavareză! Şi mai incredibilă este munca depusă de Ollie Maxwell, pentru a îndeplini un vis pe cât de straniu pe atât de genial!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,089
GALERIE FOTO (17 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!