Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z
ABT modifică noul Audi S4 Avant
13 Februarie 2017, 10:49
Având grijă să modifice versiunile „obişnuite” ale lui Audi A4 Avant, cei de la ABT Sportsline au pus mâna şi pe modelul de top Audi S4 Avant! Pentru că este iarna, ABT S4 Avant nu a primit o suspensie coborâtă, ci doar jante din seria DR de 19 inch (sunt disponibile şi jante de 20 inch), care au fost „încălţate” în cauciucuri de iarnă.
Modificările de la exterior se rezumă la logourile „ABT” amplasate pe calandrul şi uşa portbagajului. Opţional este oferit un spoiler frontal, un calandru modificat, incizii decorative pentru aripile faţă, iluminare LED pentru
pragurile uşilor şi covoraşe la interior cu logouri ABT.

Cea mai importantă schimbare se ascunde sub capotă. Propulsorul de
3.0 litri V6 TFSI a primit un modul electronic ABT, datorită căruia puterea creşte de la 354 CP la tocmai 425 CP, în timp ce cuplul maxim sporeşte de la 500 Nm la 550 Nm!
Surplusul de 71 CP şi 50 Nm îi reduce timpul de acceleraţie de la 4.9 la 4.7 secunde. La rândul său, sedanul ABT S4, va accelera de la 0 la 100 km/h în doar 4.5 secunde (-0.2 sec.). Viteza maximă însă, rămâne a fi limitată la 250 km/h pentru ambele modele.
Incredibil, dar în ciuda puterii sporite emisiile de CO2 vor rămâne identice modelelor de producţie – 170 g/km (S4) şi 175 g/km (S4 Avant).
Probabil, datorită tuning-ului ingenios, care limitează performanţele la regimuri normale de condus la valorile din uzină şi le amplifică la cifrele
menţionate mai sus, atunci când este selectat regimul „Dynamic”.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
946
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!