Premiera noului Audi Q8 va avea loc astăzi! Vedeți cum arată noul SUV coupe în primele imagini oficiale

Au rămas câteva ore până la premiera mult așteptată a SUV-ului coupe Audi Q8, care va avea loc la un eveniment special la Beijing. Până atunci, germanii au publicat o serie de imagini oficiale cu exteriorul și interiorul noului SUV.
Versiunea de serie a Audi Q8 a primit un design exterior foarte apropiat conceptelor prezentate anterior, cu o fascie frontală ce emană brutalitate în exces, cu un calandru proeminent ce domină partea frontală, bară de protecție cu incizii de aer imense și blocuri optice realizate în noul limbaj stilistic al mărcii. Culmea este că pe primele imagini SUV-ul apare în versiunea "standard", fără condimente speciale S-Line, ceea ce înseamnă că viitoarea versiune sport al SUV-ului va dispune de un aspect exterior și mai somptuos și agresiv.
La posterior își fac loc blocurile optice complexe, unite între ele cu o dungă funcțională luminiscenă. Bara de protecție spate vine cu un difuzor integrat cu două guri a sistemului de evacuare. Privit lateral, linia înclinată a acoperișului împreună cu jantele imense conferă SUV-ului un aspect extrem de dinamic.
Interiorul se face dominat de suprafețe Piano Black și tapiserie din piele. Opțional inserțiile vor putea fi schimbate cu unele din lemn de cea mai înaltă calitate. La dispoziția celor de la bord va fi pus sistemul multimedia cu ecran tactil imens pe consola centrală și un alt ecran de control al sistemului de climatizare pe tunelul central, ambele aproape identice celor debutate pe noua generație Audi Q8. Bineînțeles, cei de la interior vor mai fi răsfățați de lumina ambientală de mai multe nuanțe și izolarea fonică excelentă, la care vor contribui, inclusiv, și geamurile laterale duble din portiere.
Premiera în detaliu a noului Audi Q8 va avea loc astăzi, în cea de-a doua jumătate a zilei la un eveniment special de la Beijing. Rămâneți alături de noi, pentru a descoperi noul SUV de top din gama germanilor!
0
1,662
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!