Viitoarea generație BMW Seria 7 va avea o versiune 100% electrică cu autonomie de până la 700 km!

Primele informații despre noua generație BMW Seria 7 au fost publicate în web. Portalul BMWBlog cu referire la surse proprii din interiorul companiei bavareze au distribuit informații, precum că noua navă amiral va avea inclusiv și o versiune 100% electrică, iar autonomia acesteia este una record în oferta actuală de electromobile la nivel global.

Noua generație BMW Seria 7 va marca debutul mondial în 2021 iar cu câteva luni mai târziu va avea loc lansarea pe piață. Pentru prima dată în istorie nava amiral bavareză va avea un sistem de propulsie 100% electrică, iar surse din interiorul companiei au relatat, că aceasta va fi disponibilă în mai multe versiuni, divizate în dependență de capacitatea bateriei de la bord.
Astfel, varianta electrică pe benzină va utiliza o baterie de circa 80 kWh, în timp ce pentru ipostaza de top va fi rezervată o baterie generoasă de 120 kWh, capabilă să asigure o autonomie de circa 700 km – record în industria electromobilelor de astăzi.

Mai mult, sursele anticipează că versiunea electrică de top se va situa în vârful motorizărilor disponibile pentru viitoarea generație Seria 7, substiuind versiunile de performanță cu motoare termice și, în special, unitatea pe benzină V12, iar asta înseamnă că pe lângă un set generos de baterii, sedanul va avea și un tandem de motoare electrice performante, ce vor livra peste 650 CP.
0
1,941
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!