Arctic Trucks a pregătit un Ford F-150 pentru aventuri în nămeţii nordici

14 Aprilie 2020, 11:01
Denis Godorozea
Atelierul de tuning Arctic Trucks din Islanda este specializat pe modificarea maşinilor de serie, în special a offroader-elor, pentru sarcini dure în zone arctice acolo, unde chiar şi un Ford F-150 de serie ar ajunge cu dificultăţi. Pentru a-l adapta la aceste condiţii, tunerii au pregătit un pachet consistent de modificări pentru pick-up-ul american.
La moment nu se cunoaşte prea mult depre proiectul botezat cu indicele AT44 — la dispoziţia presei au fost puse doar câteva imagini cu un prototip testat prin zonele înzăpezite. O parte din modificări sunt vizibile, însă, precum noile jante şi anvelopele monstruoase de 44 inch livrate de Nokian. Pentru a face loc unor roţi imense tunerii s-au văzut nevoiţi să modifice aripile camionului american, însă cu siguranţă sunt pregătite modificări mai savuroase, despre care cei de la Arctic Trucks vor relata mai târziu.
Până atunci, tunerii au relatat că o serie de teste de circa 2 săptămâni în Islanda au demonstrat capacitatea lui F-150 de a cuceri zonele nordice cu straturi de zăpadă mai adânci decât am putea intui, iar din start pick-up-ul este pregătit pentru astfel de provocări graţie dimensiunilor, ampatamentului şi benzinarului V6 EcoBoost de 3.5 litri, cu 375 CP la activ, care împreună rezultă într-o greutate proprie a maşinii optimă pentru aventuri prin nămeţi.
Premiera va avea loc în câteva luni, iar startul livrărilor este planificat pentru finalul acestui an.
0
1,083
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!