ABT injectează 700 CP în Audi S8!

10 Iunie 2020, 17:19
Denis Godorozea
ABT Sportsline lansează un prim pachet de modificări pentru actualul sedan de performanţă creat pe baza navei amiral a constructorului din Ingolstadt — Audi S8. Tradiţional, tunerii au ales să nu modifice prea mult aspectul exterior al maşinii, însă de această dată limuzina a beneficiat de un surplus considerabil de putere. Să vedem, deci, ce propun tunerii germani!
Modificările exterioare se limitează, tradiţional, la aplicarea a câteva embleme specifice ABT Sportsline, iar clienţii mai pot comanda un eleron compact pe capacul portbagajului. Pe lângă acestea, sunt disponibile câteva seturi originale de jante semnate de ABT, cu dimensiuni cuprinse între 20 şi 21 ţoli, cu câteva nuanţe la alegere.
În ceea ce ţine de substratul tehnic, ABT Sportsline propune echiparea motorului cu unitatea de control ABT Engine Control (AEC), care vine să sporească capacităţile benzinarului V8 4.0 TFSI cu 129 CP şi 80 Nm, până la 700 CP şi, respectiv, 880 Nm. Aceste îmbunătăţiri rezultă într-un timp de acceleraţie de la 0 la 100 km/h egal cu 3.4 secunde, ceea ce este cu 0.4 secunde mai rapid decât anterior.
Standard viteza maximă rămâne a fi limitată electronic la 250 km/h, însă opţional clienţii pot muta această limită în drept cu 270 km/h. Ei bine, această opţiune este disponibilă doar la pachet cu sistemul de frâanre îmbunătăţit cu discuri carbon ceramice.
0
4,000
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!