Grav accident astă-noapte între un Mercedes E-Class şi un Audi 80 în Moldova: cei din Audi şi-au pierdut viaţa

23 Iulie 2021, 00:48
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs astă-noapte pe traseul M5, Chişinău-Bălţi, din Moldova. Un Audi şi un Mercedes-Benz s-au ciocnit frontal, cu viteză mare.
Accidentul s-a produs în apropiere de satul Coşcodeni din raionul Sângerei. Conform informaţiilor preliminare oferite de poliţie, Audi 80, condus de un bărbat de 59 de ani şi având drept pasager un alt bărbat de 51 de ani, ar fi ieşit pe contrasens, din motive deocamdată necunoscute. Aici s-a lovit frontal cu putere cu un Mercedes-Benz E-Class, condus de un bărbat de 26 de ani, care avea la bord drept pasageră soţia sa de 25 de ani.
În urma impactului frontal, cei doi bărbaţi din Audi 80 au decedat pe loc. Soţii din Mercedes-Benz au supravieţuit şi au fost preluaţi de medici cu diverse traumatisme. Din păcate, în acest accident specific, a contat siguranţa oferită de cele două maşini — cea a Audi 80, produs în anii 80-90 fiind net inferioară decât cea a lui Mercedes-Benz E-Class W212, produs între 2009 şi 2016. Se poate vedea şi după amploarea deformării celor două vehicule, nemaivorbind de airbag-uri şi alte sisteme de protecţie.
Poliţia urmează a stabili circumstanţele adiţionale ale acestui accident. Vom reveni cu detalii relevante.

UPDATE 09:11: Dimineaţă poliţia a venit cu o actualizare de informaţie, informându-ne că în Audi erau 3 persoane, de fapt, şoferul fiind un bărbat de 39 de ani, care a supravieţuit impactului şi a fost preluat de ambulanţă, cei doi bărbaţi decedaţi fiind pasageri. De asemenea, în Mercedes-Benz mai era şi un copil pasager, care a fost internat în spital împreună cu părinţii săi.
0
36,931
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!