(VIDEO) Comparaţie între titanii performanţei: Rimac Nevera, Porsche Taycan şi BMW M5

17 Iulie 2021, 12:12
Redacţia PiataAuto.md
Despre faptul că noul Rimac Nevera e cel mai rapid automobil de lume, v-am spus cu circa o lună în urmă, când acesta a fost prezentat lumii în detaliu pentru prima dată. Dar astăzi vine şi un video în care Rimac Nevera e pus alături de super-rapidul Porsche Taycan, dar şi de sedanul bavarez super performant cu motor cu ardere internă, BMW M5!
Cine va fi mai rapid? Răspunsul e aproape evident, nu-i aşa? Cu parametrii săi de acceleraţie şi cei aproape 2,000 CP, nici o maşină curentă nu prea are şanse în faţa lui Rimac, nu-i aşa? Nici măcar Porsche Taycan în cea mai puternică ipostază a sa, Turbo S, nici măcar un sedan cu performanţe de top absolut, precum BMW M5 Competition. Poate doar Bugatti Chiron ar merita pus alături, dar cum Rimac tocmai a devenit proprietarul Bugatti, e puţin probabil să vedem prea curând o asemenea comparaţie.
În fine, deşi învingătorul e clar din start din video-ul de mai jos, marea intrigă vine din a vedea în comparaţie cât de mare e diferenţa dintre noul supercar electric croat şi celelalte două modele super performante!
0
2,822
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!