Au apărut primele imagini cu Antonov An-225 Mryia, cel mai mare avion din lume, distrus în războiul din Ucraina

4 Martie 2022, 10:53
Redacţia PiataAuto.md
Acum 4 zile anunţam că legendarul Antonov An-225 Mryia, cel mai mare avion din lume, construit într-un singur exemplar, a fost distrus în războiul din Ucraina, în timp ce se afla parcat într-un hangar de pe aeroportul Gostomel de lângă Kiev. Şi dacă atunci scara adevărata a distrugerilor nu era cunoscută, iar speranţele pentru eventuala lui restaurare erau încă mari, primele imagini apărute acum cu avionul distrus reduc la minim orice şansă de reparare a lui.
Din păcate, fuzelajul şi întreaga sa structură par a fi afectate iremediabil, cu rupturi din structură, care e puţin probabil să poată fi reparate. Până şi structura de susţinere a aripilor pare afectată grav, transformând avionul efectiv într-un morman de fiare, cu integritatea sa ruinată.
Din păcate, cel mai probabil acest avion legendar, o mostră e ingineriei fabricii şi birourilor de proiectare Antonov din Ucraina şi din lume în general, va rămâne doar o istorie cu final absurd şi trist. În articolul de săptămâna trecută explicam în detalii prin ce e fascinantă ingineria acestui avion unic în lume, construit într-un singur exemplar.
0
7,374
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!