(VIDEO) Duel între BMW M4 şi Ford Mustang Shelby GT 500, cu întoarcere şi revenire, pe un aeroport din SUA

12 Aprilie 2022, 13:03
Redacţia PiataAuto.md
BMW M3 şi M4 Competition sunt modelele actuale aduese frecvent etalon în materie de performanţă dintre mărcile germane, întrucât reuşesc să transpună pe asfalt puterea foarte eficient. Pe de altă parte modelul emblematic al celor din SUA, dar niţel din altă ligă, e Ford Mustang Shelby GT 500, un model cu o putere de-a dreptul uriaşă, mai mare decât a lui M4, dar pusă pe asfalt într-in mod mai jucăuş. Cum ar arăta un duel între cele două, deci?
Ei bine, doi jurnalişti din SUA au răspuns la această întrebare printr-un duel curios. Fordul a venit în ipostaza sa de 5.2 litri V8 superchaged, cu o cutie de 7 trepte cu dublu ambreiaj, şi cu 770 CP transpuşi pe puntea spate. BMW-ul însă, a venit în ipostază cu tracţiune integrală, 510 CP din 6 cilindri în linie cu turboaspirare şi o cutie cu 8 trepte, fără ambreiaj dublu.
Şi mai interesant e că duelul nu a însemnat doar start de pe loc, ci şi o virare la 180 grade, iar poi şi o revenire. Executată de două ori, cu şoferii schimbaţi între ei.
Ei bine, cine intuieşti că a învins duelul? BMW-ul, nu-i aşa? Datorită tracţiunii integrale, în mare parte? Ei bine, de fapt, Fordul a învins şi a făcut-o într-un mod spectaculos, care merită văzut şi ascultat în video-ul de mai jos.
0
3,916
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!