(VIDEO) O Lancia Thesis, modelul genial al Italiei de cândva, cumpărată în Polonia cu doar 1000 dolari, trece prin transformări în mâinile unor tineri

21 Iunie 2022, 16:49
Redacţia PiataAuto.md
Acum mai bine de o lună publicam un articol despre Lancia Thesis, model din Italia de cândva, pe care-l numea drept ultimul genial, dar neînţeles, din gama Lancia. Vorbeam acolo în detalii despre ingineria surprinzătoare a acelui model, de la motoarele cu 5 cilindri până la inovaţii implementate pentru prima dată pe Thesis. Şi pentru că e neînţeles, spuneam atunci că maşina e încă vândută adeseori la preţuri foarte mici, deşi s-a produs în doar 15.941 unităţi. Ei bine, azi revenim la un Thesis, de această dată din Polonia, care a ajuns pe mâinile unui grup de tineri.
Aceştia l-au cumpărat cu mai puţin de 1000 euro, deşi maşina e perfect funcţională, şi arată mai mult decât decent. După câteva săptămâni de exploatare, starea bună a maşinii s-a confirmat, iar apoi tinerii şi-au pus fantezia la treabă pentru a transforma în stilul adorat de ei, low house. Or, ce maşină mai originală ai putea găsi în zilele noastre, decât o Lancia Thesis atât de rară, pe care s-o transformi în cea cu adevărat somptuos şi vizibil de la o poştă!
Ei bine, în video-ul de mai jos, tinerii din Polonia îşi împărtăşesc experienţele lor în urma marii descoperiri pe care au făcut-o cu Lancia lor şi arată întreg procesul de căutare a jantelor potrivite în primul rând, pentru procesul de coborâre a suspensiei.
Maşina mai are de trecut prin transformări şi mai departe, dar cu siguranţă rezultatul va fi unul magnific. Şi pentru că a costat atât de puţin, e şi un model potrivit pentru modificări mai accesibile. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
11,475
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!