(VIDEO) Momentul în care anvelopa uzată a unui camion cedează şi provoacă un accident grav pe o autostradă în Ungaria

15 August 2022, 09:36
Redacţia PiataAuto.md
Ministerul Tehnologiei din Ungaria a dat publicităţii imaginile de la camerele de trafic, care au surprins momentul unui accident grav, produs cu un camion la 3 august, pe autostrada M3 din această ţară. Cercetările de până acum au arătat că accidentul a fost provocat de anvelopa faţă stânga, uzată peste limite, care a cedat şi a explodat, proiectând camionul peste parapetul separator al celor două sensuri de pe autostradă, acesta ajungând în decorul celeilalte părţi a autostrăzii.
Din fericire, accidentul s-a produs la o oră în care traficul era relativ liber pe autostradă şi chiar dacă după explozia cauciucului camionul scăpat de sub control a întretăiat încă trei benzi de circulaţie, inclusiv două din sens opus, nici un alt automobil nu a fost implicat şi nu au existat victime, totul limitându-se la pagubele materiale provocare de accident.
Autorităţile din Ungaria spun că în ultima vreme luptă intens cu fenomenul anvelopelor prea uzate pe camioane şi dau exemplul unui alt camion căruia i-a fost refuzată intrarea din România la sfârşitul lunii iulie, din cauza stării anvelopelor, şoferul fiind impus să achite şi o amendă de peste 750 euro.
Foto: Starea anvelopelui camionului amintit acum de autorităţile din Ungaria, intrarea căruia din România a fost restricţionată

Vezi mai jos momentul accidentului produs pe autostrada M3, din imaginile publicate de autorităţile din Ungaria.
0
5,411
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!