(VIDEO) Tesla a inaugurat o piscină la una din staţiile sale de încărcare din Germania, pentru a face aşteptările mai uşoare

2 August 2022, 10:44
Redacţia PiataAuto.md
Tesla experimentează cu facilităţi noi la staţiile sale de încărcare, iar staţia din Hilden, Germania, tocmai s-a pricopsit cu o piscină Tesla, unde proprietarii pot înota în timp ce maşina lor electrică îşi încarcă bateriile. Piscina a fost deja instalată şi va fi accesibilă proprietarilor începând cu 4 august 2022.
Şi pentru că-n Germania până şi asemenea piscine trebuie să aibă reguli stricte, piscina are un panou informativ, care-i anunţă pe proprietari că-n ea se pot afla maxim 4 persoane simultan, iar timpul permis pentru fiecare e de maxim 10 minute. Poate părea puţin, dar puterea încărcătoarelor din acest loc e foarte mare, aşa că, până se îmbracă un costum de baie, până se înoată 10 minute şi ulterior proprietarul îşi îmbracă hainele uscate, maşina e şi încărcată.
Dacă ideea se va bucura de popularitate printre proprietarii Tesla, ea are toată şansele să fie replicată şi la alte staţii de încărcare. Vezi mai jos un scurt video filmat la locul amplasării piscinei.
0
574
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!