(VIDEO) Renumitul Richard Hammond îşi arată garajul secret şi cum îşi păstrează maşinile din el

24 Octombrie 2022, 13:27
Redacţia PiataAuto.md
Richard Hammond, unul din prezentatorii Top Gear, iar apoi The Grand Tour, e şi un pasionat de maşini şi motociclete clasice, de colecţie. Într-atât de mult, încât acum un an a fondat şi un atelier de restaurare a lor. Colecţia sa personală de maşini a fost una impresionant de mare, însă anul trecut a trebuit să vândă o bună parte din ea, pentru a-şi finanţa noul atelier, aflat la început de cale.
Totuşi, în garajul său secret au rămas câteva bijuterii care-i sunt mai dragi, iar acesta a decis să arate fanilor cum arată garajul, ce maşini şi motociclete au mai rămas în el, dar şi cum sunt păstrate acestea. Iar metoda de păstrare e foarte interesantă, fiecare maşină fiind înconjurată de un soi de capsulă transparentă, care se închide ermetic şi o protejează de umezeală şi praf.
Şi, dincolo de toate în video-ul de mai jos Richard Hammond vorbeşte cu multă pasiune despre fiecare din maşinile şi motocicletele care i-au mai rămas în colecţie. Se simte o nostalgie pentru faptul că a trebuit să vândă multe alte maşini, dar, uneori în viaţă e nevoie şi de asemenea sacrificii.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
8,451
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!