(VIDEO) Pe drumurile publice, pe de-a dreptul cu un Audi A8, ignorând semafoare, marcaje şi maşini de pe contrasens, lângă Chişinău

28 Martie 2023, 11:21
Redacţia PiataAuto.md
Drumurile publice au sensuri de circulaţie, semafoare şi marcaje pentru a stabili nişte reguli de deplasare, în caz contrar am avea mişcări haotice de maşini, e o axiomă care nici nu mai merită demonstrată. Şi totuşi, un Audi A8 a fost surprins ieri deplasându-se pe de-a dreptul, pe un traseu extraurban cu bariere separatoare. Şoferul a ignorat semafoare, marcaje şi chiar maşinile de pe contrasens, intrând pe sensul opus de circulaţie.
Toată situaţia a fost surprinsă ieri seara, pe traseul Chişinău-Vatra, la intersecţia intrării spre comuna Truşeni. Aici există un semafor separat de virare la stânga, unde oprise şi autorul filmării. Totuşi, un Audi A8 a venit de pe banda din mijloc, a tras spre stânga, apoi a luat-o la roşu spre sensul opus, ignorând şi toate marcajele de acolo.
Acesta a continuat să se mişte o perioadă pe contrasens, mai aproape de acostament, cu viteză, pentru a ajunge unde-şi dorea pe de-a dreptul, fără a merge încă vreo 300 metri pentru a face o virare regulamentare la intrare în Vatra.
Vezi întreaga situaţie în video-ul de mai jos.

Sursa foto: Facebook / grupul Accidente rutiere Republica Moldova / Ion Florea
0
2,033
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!