(VIDEO) Poliţia din Turcia s-a pricopsit cu 23 de maşini Bentley, Ferrari, Porsche, Mercedes şi alte mărci după ce a confiscat automobilele unui infractor fugar

28 Decembrie 2023, 11:04
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Turcia şi-a adăugat 23 de automobile impresionante în flota sa, după ce a confiscat tot ce a găsit în garajul unui infractor fugar de origine australiană, pe nume Hakan Ayik. Fugarul a fost judecat în absenţa sa, apoi în noiembrie a fost şi arestat, iar o hotărâre de judecată recentă a permis autorităţilor turceşti să confişte tot ce au găsit aceştia în garajul casei din regiunea Istanbul a infractorului. Autorităţile au decis că cele 23 de maşini de lux vor avea cea mai bună utilitate în flota poliţiei rutiere din Istanbul.
Printre cele 23 de maşini confiscate sunt modele Mercedes, Audi, Volvo şi Land Rover, dar există şi picanterii şi mai speciale de atât. Spre exemplu, unul din automobile e un Porsche Taycan electric, altul e un Bentley Continental, iar unul din ele e un Ferrari 458.
Autorităţile turceşti estimează că valoarea totală a celor 23 de maşini ar fi de circa 3,5 milioane de dolari. În cadrul raidurilor recente, însă, autorităţile au arestat peste 35 de membri ai reţelei sale criminale şi au sechestrat bunuri în valoare de circa 250 milioane de dolari, deci aceste maşini sunt doar o mică parte din ce va fi confiscat în folosul statului turc.
Înrolarea celor 23 de maşini în forţele poliţiei din Turcia a fost anunţată chiar de ministrul de interne din Turcia, Ali Yerlikaya, pe X, iar ministerul a filmat şi un video solemn cu prezentarea noilor modele picante din flota poliţiei.
Vezi acest video mai jos.
0
53,393
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!