ABT a stors 365 CP din Audi SQ5 TDI Competition!
13 Noiembrie 2015, 10:09
Atelierul german de tuning ABT Sportsline a mai oferit pachete de tuning pentru modelul SQ5 TDI, acum însă, inginerii germani au pus mâna pe versiunea SQ5 TDI Competition şi iată ce le-a ieşit! Propulsorul standard V6 TDI de 3.0 litri dezvoltă 326 CP şi 650 Nm, oferind 346 CP în regimul overboost.
Datorită modulului electronic care se conectează la unitatea de control al propulsorului, inginerii ABT au reuşit să stoarcă din motorul diesel 365 CP şi 710 Nm! Puterea crescută a redus timpul de acceleraţie sub 5 secunde şi a sporit viteza maximă până la 260 km/h! Consumul acestui monstru diesel nu s-a schimbat şi se situează la valoarea de 6.6 l/100 km. Costul celor 39 CP şi 60 Nm în plus este de 4,290 euro.

La exterior ABT SQ5 se deosebeşte prin bara de protecţie faţă şi calandrul modificat, praguri cu incizii, aripi evazate, jante din seria DR cu diametru de 20 de inch şi elemente din fibră de carbon, precum difuzorul şi spoilerul spate, corpurile oglinzilor retrovizoare şi elementul de jos al barei de protecţie faţă.
Pentru ca jantele să fie poziţionate corect în interiorul aripilor evazate sunt adăugate distanţierele roţilor de 70 mm, în timp ce suspensia primeşte arcuri sport ce reduc garda la sol cu până la 35 mm.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,489
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!