Un tânăr din Chişinău a salvat doi pietoni cu preţul propriei maşini!
16 Noiembrie 2015, 18:23
Nici nu ştii ce te paşte atunci când te urci la volanul maşinii tale. Se pare că în capitală nu poţi fi în siguranţă nici pe drumurile care trec pe lângă blocurile locative unde viteza nu trebuie să depăşească 20 km/h. În noaptea spre sâmbătă (14 noiembrie 2015) a avut loc un accident într-o zonă rezidenţială de pe strada Ciocana, 12 din capitală. Cazul a rezonat pe reţelele de socializare, iar unul dintre cei implicaţi în accident a devenit un adevărat erou. Pentru a afla mai multe detalii, am contactat eroul, Nicolai Hacico (Николай Хачко), pentru a afla direct de la el ce s-a întâmplat în acea noapte îngrozitoare.

„Am condus o cunoscută acasă. M-am îndepărtat de la casa ei la vreo 50 de metri, circulam pe un drum îngust, pe stânga erau maşini parcate, iar pe dreapta loc foarte puţin pentru o a doua maşină… Drept în faţa mea o Dacie a lăsat doi pasageri pe dreapta şi a continuat drumul… În momentul impactului acei pasageri erau în spatele maşinii mele… Am văzut cum BMW-ul merge cu viteză mare de aproximativ 80 km/h, face o manevră bruscă, ocoleşte Dacia şi zboară direct în mine… În acel moment am sesizat că în spate sunt oameni… Automat am virat spre dreapta (loc de manevră era şi pe stânga), el a intrat în mine fără a frâna... Dacă nu aş fi întors volanul, el ar fi putut lovi uşa pasagerului şi înainta mai departe... Şi acolo erau oameni... Impactul m-a aruncat într-o maşină (Toyota Corolla), apoi în alta (Peugeot 307)... Nu aveam centura cuplată şi îmi pare rău… Airbag-urile au sărit, dar m-am lovit cu capul de oglinda retrovizoare, ceea ce mi-a provocat o comoţie cerebrală... Pasagerii din maşina vinovatului au fost răniţi... Băiatul şi-a rupt mâna, iar fata a primit o vânătaie, dar o imagine completă a leziunilor, nu o cunosc”, ne-a relatat Nicolae Hacico.

Nicolae ne-a dat de înţeles, că tipul de 21 de ani a cărui mamă lucrează în Italia, se afla în stare de ebrietate la volanul BMW-ului Seria 3, demonstrând chiar în faţa colaboratorilor de poliţie cât de iresponsabil este prin felul în care se comporta.
Pentru fapta sa lăudabilă Nicolae a devenit un adevărat erou în faţa celor care i-au cunoscut istoria, iar cei doi pietoni salvaţi de BMW-ul ucigaş i-au scris lui Nicolae o scrisoare de mulţumire pentru ceea ce a făcut!
Acum însă, maşina lui Nicolae, un Mercedes-Benz GLK este accidentată,
şi neavând asigurare Casco, se pare că o va repara singur, pentru că, compania de asigurare al vinovatului nu vrea să restituie pagubele pe motiv că tipul din BMW era în stare de ebrietate. Nicolae va duce cazul în instanţă, pentru a-şi face dreptate. Între timp, mai mulţi oameni doresc să-l
ajute pe Nicolae cu banii necesari pentru reparaţia automobilului, în semn de mulţumire pentru eroismul de care a dat dovadă.

Dar voi, dragi cititori, aţi jertfi propria maşină pentru a salva vieţi omeneşti?
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
3
11,675
COMENTARII (1)
Valeriu
Chişinău
la 17 Noiembrie 2015 - 13:37
Nu stiu de ce oamenii prezenti acolo au o alta versiune dacat are Nicolae... Din povestea lui nu se intelege nimic, mai ales pentru cei care cunosc zona. Asta insa este cea mai tare faza!!! --"Între timp, mai mulţi oameni doresc să-l ajute pe Nicolae cu banii necesari pentru reparaţia automobilului, în semn de mulţumire pentru eroismul de care a dat dovadă."
Dar, fiecare cu pacatele lui, pacat ca PA publica fara sa documenteze un pic. Dar poate s-a nascut al doilea Manzat!
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!